La famille Bababoem!

Dit gezinnetje van 4 bestaat uit levensgenieters, gourmands, partypoopers en verkleedfanatics.  De familie Bababoem is altijd in voor een feestje en dat delen ze graag met hun vrienden, hun gasten en vooral ook voor hun klanten.

Mr & Mme Bababoem staan in voor jouw feestplezier en ze doen dat vanuit hun eigen liefde om feestjes te organiseren, gasten te soigneren en vooral om iedereen zichzelf te laten zijn.  de familie Bababoem houdt ervan om sfeervolle feestjes in te richten die op veel oooh's en aaah's mogen rekenen 'en' de organisatorische stress wegnemen bij de gastvrouw en gastheer.   Ze hebben een uitgebreid portfolio opgebouwd en de nodige expertise opgedaan waardoor ze voor jou de beste decoraties verzorgen om er een unieke en stijlvolle gelegenheid van te maken! 

 

Wens je liever zelf aan de slag te gaan met je feestinrichting?  Dat kan zeker via het assortiment aan feestdecoraties op de Partyshop van BababoemDe collecties zijn met zorg uitgekozen door Mme Bababoem uit de beste internationale feestcollecties.  

Iso-select bvba - Antwerpen / Berchem - BTW BE0834665402  - +32 472 94 01 80   © 2017 by Bababoem

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram